Nederlandse Bedrijfssport Federatie

Wat is de Nederlandse Bedrijfssport Federatie?

De Nederlandse Bedrijfssport Federatie is een organisatie die tot doel heeft het bevorderen van de sport onder de werknemers van de aangesloten bedrijven. Ook organiseert ze diverse toernooien in verschillende takken van sport (biljart, bowling, darts, handbal, schieten, tafeltennis, tennis, voetbal en volleybal).


De Nederlandse Bedrijfssport Federatie (N.B.F.) is aangesloten bij de E.F.C.S. (European Federation for Company Sports) die om de twee jaar een Euro festival organiseren. Dit evenement vindt altijd plaats in de oneven  jaren. In 2015 was deze happening in Riccione, Italië van 3 juni t/m 7 juni. Aan dit festival kan men in vele takken van sport meedoen. In 2017 is dit evenement in Gent, België. 

De N.B.F. is sinds februari 1998 aangesloten bij het B.E.C. Deze organisatie organiseert het E.K. Bedrijfsbowlen in 2017 in Nottingham, Engeland. 

De kosten voor het lidmaatschap van de N.B.F. bedragen slechts € 25,- per firma of bedrijf. Dit betekent dus dat alle medewerkers van uw bedrijf dan lid zijn van de N.B.F. en deze medewerkers dan ook aan alle door de N.B.F. georganiseerde activiteiten kunnen deelnemen. Ook kunnen de teams van deze bedrijven zich via de N.B.F. inschrijven of plaatsen middels de Nederlandse Kampioenschappen voor de Europese Bedrijfssport Kampioenschappen van de E.F.C.S. met als extra voor de bowlende bedrijfssporters het E.K. van het B.E.C.

p.s.
Voor de bedrijven die geïnteresseerd zijn in de activiteiten van de N.B.F. bestaat er een mogelijkheid om vrijblijvend informatie aan te vragen bij het secretariaat van het N.B.F.
 

T.a.v. Mevr I. van Thoor
Primulastraat 18  
5644 LK  Eindhoven  
Tel. 040-2111252